Σκυροδέτηση
Στεγανοποίηση
Σφράγιση & Συγκόλληση
Επισκευή & Προστασία
Εξωτερική Θερμόνωση
Δομητική Ενίσχυση
Στερέωση & Αγκύρωση
Επίστρωση Δαπέδου
Επίστρωση Πλακιδίων
Παραδοσιακά υλικά - ΠΡΟΛΑΤ
Κήπος και Διαμόρφωση
Είδη Υγιεινής και Κουζίνας
Στεγανοποίηση
Υγρομόνωση δώματος και στέγης
Σφράγιση αρμών
Αποκατάσταση Οπλισμένου Σκυροδέματος
Προστασία Οπλισμένου Σκυροδέματος
Δομιτική Ενίσχυση
Συγκόλληση - Σφράγιση
Ηχομόνωση
Θερμομόνωση
Μηχανολογικά – Υδραυλικά
 Προφίλ

Η Εταιρία  Λιθοδομή δημιουργήθηκε το 2004 από το Πολιτικό Μηχανικό Μανόλη Σιγανό με στόχο να  συγκεντρώσει κάτω από μία στέγη τόσο τα πιο καταξιωμένα και καινοτόμα υλικά του κατασκευαστικού χώρου, όσο και την αντίστοιχη, απαραίτητη εμπειρία εφαρμογής τους στο οικοδομικό έργο.

Η προηγούμενη εμπειρία του στη κατασκευή ιδιωτικών κυρίως κατοικιών στην περιοχή της Σάμου, είχε καταδείξει μεγάλες ελλείψεις, στα διαθέσιμα,  οικοδομικά υλικά στην περιοχή.

Σαν εμπορική επιχείρηση δραστηριοποιείται στο Νομό Σάμου με έδρα το Βαθύ και αποθηκευτικούς χώρους 5 στρεμμάτων και έκθεση ειδών περιβάλλοντος χώρου στο Μεσόκαμπο στη Θέση “Σιδερένιο Γεφύρι”, πάνω στην επαρχιακή οδό Σάμου – Πυθαγορείου. Οι τομείς δραστηριότητας είναι κυρίως οι παρακάτω:

Δομικά και διακοσμητικά υλικά, τόσο για το εσωτερικό της οικοδομής, όσο και για την επένδυση και αισθητική απόδοση των όψεων και του περιβάλλοντος χώρου της.

Χημικά και τσιμεντοειδή αλλά και παραδοσιακά φυσικά υλικά που είναι απαραίτητα για την λειτουργική αναβάθμιση της συμπεριφοράς του κτηρίου είτε αυτό είναι σε φάση κατασκευής (νεόδμητο) είτε σε φάση επισκευής – ανακατασκευής.

Θερμομονωτικά συστήματα υλικών και μηχανολογικός εξοπλισμός, σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης ανάγκης για ενεργειακή αναβάθμιση του κτηριακού δυναμικού της χώρας με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας αρχικά και χρήματος κατά συνέπεια.

 

 

 

 

 

 


Αρχική \ Προφίλ
 22730 28908 ΔEΥ - ΠΑΡ: 08:00 - 14:30
ΣΑΒ: 09:00 - 14:00
ΣΙΓΑΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΕΚΑΤΗ 19, ΤΚ 83100, ΣΑΜΟΣ

Γραμματεία:[email protected]


active³ 5.0 · © 2000 - 2016 IPS Ltd · Όροι χρήσης